Bass on Emirates Airlines

Bass on Boeing 777 Emirates


På tal om pojkstreck man gjort igenom livet så slog jag mitt förra rekord som var 306 km i timmen på ett snabbtåg i Kina med 694 km. På ett trafikflygplan ” Emirates ” mellan Dhaka och Dubai blev det ett bassolo i 1000 km på 10.000 meters höjd.Detta rekord kan jag nog aldrig slå, ler.Jag är ambassadör för high tech Jute med företaget Juteborg.se med vårt slogan: JUTE ROCK´s.När vi lämnade Bangladesh för 4 gången för min del, hände detta lilla musikaliska bus.
Vi var så nöjda och glada med vår visit som än en gång gett 100 miljoner Tv tittare samt artiklar dagstidningar mm i Bangladesh. Så detta firade vi med ett Bassolo i första klass avdelningen på Emirates ca 1 timma efter start.
Att stå på en stor scen och rocka är en sak vilket jag älskar, men dessa små oskyldiga pojkstreck förgyller resandet måste jag erkänna.

Om någon undrar om det roar mig så är svaret definitivt: JA


För en bättre värld: JUTEBORG

JUTEPART™️ WITH ECOHESIVES®️: THE MOST SUSTAINABLE PARTICLEBOARD IN THE WORLD

Tack till Gabriel Henningson som satt ihop videon.

Magnus.

Ny facebook site:https://www.facebook.com/MagnusRosenBand


www.culturemeetsindustry.com

www.magnusrosen.com


#emirates #Dhaka #Bangladesh #dubai #juteborg#magnusrosen #bassplayer #mannebass #manneinstrument #manneguitars #ebs #drstrings #rollsroyce #bentley #you #me #love #peace #understanding #thesea #sun #nature #kina #china #train #Government #regeringsdelegation #sverigesriksdag #sweden #Sverige #businessweden #gabrielhenningson

Lämna en kommentar