Demokratidagen och RNS

Jag har nu varit Ambassadör för RNS Riksförbundet Ett Narkotikafritt samhälle i 3 år
Här kommer en underbar artikel med JESSICA VIKBERG, Tull-tjänstekvinnan som gör skillnad.

Några ord från min egen mun!
Jag tror på ett friskt samhälle där vridningar av verkligen som gynnar dom förljugna tillhör en sjukdel av samhället.
Ett ställningstagande för människor, djur och natur där omtänksamhet, humanism och jämnliket i kärlekens tecken är vägen för en framtid där livet av alla slag värderas högre än dom döda tingen!!!

Att förebygga är att tro på en frisk framtid, att ta ställning och stå upp för den människa vi faktiskt är, där lusten visar oss vägen och absolut INTE rädslan väg. 

Denna dag med RNS på demokratidagen i Frihamnen i Göteborg där fd högsta polis chefen Erik Nord, Den starke polisen Ulf Boström som belyser kvarterspolisens viktiga roll och vikten att återinföra denna del av poliskåren just i förebyggande syfte för ett tryckt samhälle.
Mikael Damberg fd inrikesminister och framförallt Jessica Vikber Tull-tjänstekvinna som är mycket drivande i RNS.

Denna demokrtatins dag ljöd bastonerna samt även lite ord om demokrati och humanism från mitt håll. Just för ett öppet samhälle med det fria ordet i demokratins anda som endast kan existera om vi folket praktiserar och kräver dessa rättigheter.

Med stolthet fortsätter jag tillsammans med RNS, RSK och andra människor och organisationer som tror på människan i ett samspel med djur och natur för en frisk och våldsfri värld.

Magnus
Love Peace Understanding

www.magnusrosen.com
www.magnusrosenband.com
www.culturemeetsindustry.com

#RNS #RSK #Friskonomen #Juteborg #kulturrådet #bygdegårdarnasrikförbund #drogkurage #narkotikafrågan
#magnusrosen #bassplayer #mannebass #lucia #rns #Jessicavikberg @bygdegardarnasriksforbond @kulturrader #basenimitthjärta #avelibooks #mrb #manneinstrument #manneguitars #ebs #drstrings #you #me #love #peace#understanding #thesea #sun #heavymetal #hardrock #music #earth #kulturbygdsturné #helasverige #kulturpålandsbygden #levandelandsbygd #kulturrådet #turné #röst #demokrati #humanism

Lämna en kommentar