En god mångfald!

Olikheter är mångfald och positivt så länge respekt finns mellan människor!
Vi läser och vi ser hur förändringen äger rum med hårdare och hårdare ord.Förändring tillhör vår utveckling, men all förändring är inte alltid till det bättre.Att vi har skapat en hat diktatur är mycket ledsamt.Och att vi har accepterat detta är skrämmande.
Man kan fråga sig vad som skapas i ett samhälle där man dömmer alla som inte är politiskt korrekta?Detta är ingen demokrati, utan motsatsen som växer fram och en munkavel på människor blir normaliserad.
Om man tittar på historien så skapar allt förtryck ett underlag för ett polskifte med en rekyl som kan vara svårt att värja sig emot. Detta är inget nytt!!!
Och vilka blir drabbade av detta? Jo vi små människor utanför maktens korridorer.Vi hannar i korselden mellan olika ytterligheter utan skydd.
Låt demokratin vara, vi alla har rätten att tycka olika, och vi har rätten att prata om detta, för eller emot.Den som motarbetar denna frihet motarbetar samtidigt en fungerande demokrati!
Att prata med sin så att säga fiende är ett steg framåt, en möjlighet.När kommunikationen inte existerar längre är också dom goda möjligheterna borta.Inget är svart eller vitt i något samhälle.Därför måste man samtala med god ton mellan olika politiska färger och grupper i samhället.Endast där kan utvecklingen ske i fred förståelse och kärlek.
Magnus.

56656A0D-2AD6-40E9-96E1-774F91972755-1024x768 punkt jpeg

Lämna en kommentar