Föreläsning med Magnus Rosén

Jag har haft 4 st föreläsningar på Orust  Ängås skolan i går och i dag.

Ca 200 elever med årskurs 6.

Lika många med årskurs 7, 8 och 9.

Som Ambassadör för ett Narkotikafritt samhälle www.rns.se har jag med en positiv anda pratat om vikten av drömmar, visioner och framtidstro där nedslag även gjorts med faran för narkotikan.

Vill få dom yngre att känna hopp och lust för livet men samtidigt vara rädda om sig själva och se upp för fallgroparna knarket kan ge.

Mina föreläsningar är med bilder, kort film, live musik och en spännande livshistoria med mitt musikliv som tagit mig jorden runt ett flertal gånger.

Jag är så tacksam att få möjligheten och sprida ljus och omtanke till våra medmänniskor, speciellt viktigt till vår yngre del av befolkningen.

För den som är mer intresserad av arbetet för ett narkotikafritt samhälle kolla in @drogkurage ( Instagram ) med massa fina intervjuer och annan information.

Bryr vi vanliga människor inte oss om detta problem som knackar på dörren redan på mellanstadiet, vem skall då bry sig om våra barn och vår kommande framtid?

Dax att öppna dom vackra ögonen.

Love Peace Understanding!

Magnus

www.magnusrosenband.com

www.magnusrosen.com

www.culturemeetsindustry.com 

#ängåsskolan #drogkurage #jessicavikberg #magnusrosen #föreläsningar #lectures #scholls #skolor

#basenavmitthjärta #bokresease #böcker #bok

#avelibooks #magnusrosen #bassplayer #mannebass #mrb #manneinstrument #manneguitars #ebs #drstrings #you #me #love #peace #understanding #thesea #sun #heavymetal #hardrock #book #bookrelease #Avelibooks

Lämna en kommentar