Fotboll och Musik

Fotbollsklubben Gais frågade mig om jag kunde ställa upp med några små gåvor samt ett litet live uppträdande i dag till fotbollsklubben.


Kan man hjälpa till så gör man!!!!

Då sport, absolut kultur, med fler branscher har gått på knäna igenom denna så att säga pandemi så får vi hjälpa våra bröder och systrar!Förena och skapa integration istället för segregation i vårt samhälle.
Jag har faktiskt spelat fotboll på Ullevi plus gjort några fler matcher med bl.a Glenn Hysén, Ralph Edström Thomas Ravelli, även min rock kollega Mikkey Dee har briljerat på planen!!!

Ja det är inte riktigt som man kan tro, ler.Det var några välgörenhets matcher.Jag gjorde nog ingen större nytta mer än att jag var med leeeeeer.

Fick en boll på huvudet av misstag😬, men då folk ropade ( bra nick ) så tänkte jag, vilken tur i oturen 😁 ja det var väl någon där uppe som var med mig och räddade mig ur denna ovana situation!🤣😂😅 Det blev en ofrivillig nick i alla fall🙏😅Mikkey däremot är en grym fotbollsspelare🤩
Jag själv passar nog lite bättre att sitta på avbytarbänken nära bas-linjen 😅


Önskar en god söndag!


Time to Rock The world 🌎 again!!!
Ny facebook site:https://www.facebook.com/MagnusRosenBand

www.culturemeetsindustry.com

www.magnusrosen.com


Magnus

Love Peace Understanding


#magnusrosen #bassplayer #mannebass #demokrati #democracy #manneinstrument #manneguitars #ebs #drstrings#rollsroyce #bentley #you #me #love #peace #understanding #thesea #sun #nature. #world #animal #people #Gais#välgörenhet

Lämna en kommentar