Frihamnsdagarna

Man kan fråga sig: Vem bestämmer var demokratins gränser går? 
Om detta är upp till den enskilde blir ju gränserna väldigt diffusa, där med också demokratin. Något så vackert och viktigt som demokratin borde enligt mig vara en fråga med ett avgörande i en opolitisk rättssal om man tycker sig ha rätten att censurera eller tysta folk. 
Demokratin är en mångfald och en möjlighet för människan i samhället, en motpol, eller rätten att tycka fritt om bl.a makten i ens land, att hålla med eller vara kritiserande. Så frågan kan ju kännas bifogande om rädslan i ett samhälle rent av kan vara ett hot för en demokrati. 


Vad betyder dom mänskliga rättigheterna? 


Bara en fundering!!!!!

Demokrati är ingen naturlag, den måste vårdas av oss i samhället för att existera.Frihamnsdagarna 2021 / Sept 3-4 på Bananpiren i GöteborgMöt politiker, Lyssna på Live musik. 

Varsågod att delta i samhälsdebattenViktigt att inte glömma att Demokrati är åsiktsfrihet!!!! Sveriges riksdag:https://www.riksdagen.se/globalassets/15.-bestall-och-ladda-ned/studiematerial/demokratin-i-samhallet-190610-web.pdf

12:45–13.30Utescen bjuder på bl.a på 3 punkter under ett paraply där Magnus Rosén är inkluderad.* Magnus Rosén goes Bass ShowLive ·

Musik: Smakprov: https://www.youtube.com/watch?v=eoOLUHEeqJM

Frihamnsdagarna välkomnar Magnus Rosén, tar ställning för demokrati och mångfald för ett friskt samhälle.

* Integrationspolisen Ulf Boström

* Narkopodden live: Hur stoppar vi våldet?Droger · Kunskap · LivemusikJessica Vikberg från Narkopodden möter regeringen för ett samtal om vad som krävs för att stoppa våldet.

Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle
För mer infohttps://frihamnsdagarna.se

Samarbetspartner:Göteborgs stad, Göteborg & Co, Svenskt Näringsliv, Västra Götaland, Göteborgs energi.Västtrafik, Gp, Skanska, Riksbyggen, Göteborgs universitet, Väst Sverige, White, Serneke, Templar, Semcom, Finsam Göteborg.


Magnus.

MRB new The facebook site:https://www.facebook.com/MagnusRosenBand

www.culturemeetsindustry.com

www.magnusrosen.com

#magnusrosen #bassplayer #mannebass #manneinstrument #manneguitars #ebs #drstrings #rollsroyce #bentley #you #me#love #peace #understanding #frihamnsdagarna #mannebass #manneguitars #manneinstrument #ebs #drstrings#artphotosweden.se #göteborgsstad #göteborg&co #svensktnäringsliv #västragötaland #göteborgsenergi #västtrafik#skanska #riksbyggen #göteborgsuniversitet #västsverige #white #serneke #templar #semcom #finsamgöteborg #gp#göteborgsposten.

Lämna en kommentar