Is The Dark dressed in White!?

En fundering hos en vanlig människa i Världen upp och Ner!


( Is the Dark dressed in white??? )

Var går kraften: Att hjälpa eller stjälpa världen? Makt och pengar har inget värde om vi inte har en värld att leva i!
Finns alltid massa perspektiv, där till kommer kontentan?!


Funderingar denna morgon gick åt krigsindustrin som tyvärr oftast går hand i hand med forskningen.Tanken slog mig att alla krigsmaterial, så som nervgaser, fram-odlat virus o.s.v, sprängämnen, robotar, krigsbåtar, jaktflygplan, Harp-systemet som ev ändrar i väderförhållandena, o.s.v. ja listan är tyvärr mycket längre. Tanken slog mig att allt detta material drabbar och skadar i stort sett bara oskyldiga människor. Alla dessa miljarder och åter miljarder dollar som makten i olika länder lägger på forskning ang hur man dödar oss oskyldiga människor. 
Men det heter att detta skyddar oss.
Vem är ” dom ” ( Makten ) och vem är ” vi ” i detta spelet?Vem springer vems ärenden med liv som insats?


” Dom ” som startar krig försöker alltid att ge ett visst perspektiv som skapar ” rädsla / hat ” och opinion hos samhällets invånare som betalar kalaset ( Kriget ) med skattepengar.
Sedan sätter ” dom ” oskyldiga soldater mot andra oskyldiga soldater som dödar varandra! Plus alla andra människor i dom drabbade områdena som kvinnor, barn, män, äldre, djur och natur. Folk tar död på varandra fast dom aldrig har haft något otalt med varandra!?
Men dom skyldiga, dom som startar krigen sitter oftast själva i säkert bo så att säga. Dom sitter i sina skyddade lyxliv och spelar monopol med oskyldiga människors liv och pengar. Samtidigt strömmar folkets stora skattepengar in hos krigsindustrins privata rum. Vem vet, kanske finns det en länk mellan så att säga ” Dom ” och det privata rummet? Skrämmande, men god business.
Man bör fråga sig när krig uppstår:  Vems krig utförs, Ja inte är det den lilla människans krig, men det är den lilla människan som krigar, dödar, dör och betalar. För vem??? ( Jo för dom bättre vetande ) Men dom krigar inte, utan dom verkställer sin egen agenda med andra människors insats.


Det är ” vi ” och våra skattepengar, Vi vanliga människor runt om i världen, vi betalar för detta! Detta som sedan ev skall döda oss, djur och natur eller våra vänner i andra land.Alla dessa pengarna kunde lätt rädda:
Vår miljö, fattigdomen och svälten i världen istället för ” död ”


Tanken slog mig ang det här med viruset Corona och dom stackars Kineser som kämpar hårt med att stoppa eländet! Ett stort tack och hatten av för detta stora arbete.
Även om man själv inte har kunskap i ämnet så finns det ju frågor!Är det naturens nyck som skapat detta virus eller är det människans nyck i något laboratorium någon stans i världen, sedan ett läckage? Utan att döma kan man ju ha frågorna öppna tills svaret visar sig. Då visar det sig även vem som tappar ansiktet för eller emot sanningen. ( Eller okunskapen hos vissa människor ) Det är alltid intressant att se vem som är vem då tiden oftast hinner ifatt! Detta gäller ju allt i vårt samhälle.
Kunskap på rätt plats för samhällets invånare bör ju finnas för stora beslut!? Eller så är det kunskap på fel plats som verkställer, om man ser det från medborgarens perspektiv.
Världen upp och ner.
Is the Dark dressed in white???

Färgfoto Mästerfotografen Gabriel Henningson.
Magnus www.magnusrosen.com

Lämna en kommentar