Kultur, hälsa och Politik!

Politik hälsa och Kultur!!!För fd hälsa minister Gabriel Wikström och Magnus Rosén på en Regeringsdelegation i Kina för några år sedan.Hälsa innebär även en fungerande och bra Kultur!Att satsa på Kulturen i Sverige är att satsa på ett hälsosamt samhälle.Ett samhälle som är friskt, ÄR ett tryggt samhälle.” Så här långt känns sunda idéer ganska bra, men???!!! ”MEN när det känns omöjligt att få sin röst hörd in till maktens korridorer känns det ibland lönlöst att ha en åsikt.
Så vad gör man då?
Jo, då startar man ett parti!!!Ett parti som inte är intresserade av massa ut-tvättade politiska färger.Utan ett parti som vill hitta goda lösningar tillsammans med den vanliga människan som bor i samhället.Som i mitt fall: För kulturens återuppbyggnad med allt vad detta innebär.En kultur som är fristående politiska färger där ALLA är välkomna.
Pensionärsalliansen i Kungälv: För den som önskar flagga för ett gott samarbete mot en god och trygg och ren framtid i vårt land.Lösningar som är anpassat för människan och för framtiden.Ett parti som borde passa alla, som önskar ha ett gott och tryggt samhälle.
Min egen personliga vädjan är bl.a:Låt Kultur-ministerposten bli en viktig del i riksdagen som bör jobba för en utveckling och upprustning av kulturen / för unga och gamla plus alla där emellan.Dax att våga se att kulturen skapar välfärd, ekonomi och trivsel tillsammans med människorna som lever i samhället.Ett tryggt och stimulerande samhälle som är anpassat för vi som bor här. 
Vi vill flagga för en ljus transparant framtiden där människan och politiken går hand i hand.www.pensionarsalliansen.se
Magnuswww.magnusrosen.com

1 Gabriel Wikström  punkt jpg

Lämna en kommentar