Live music / Välkommen

Emmas Musikträdgård den 27 aug
Kl 19.00 i Gunnilse.
För mer info:

https://www.facebook.com/events/556778562868454/
Ord från Emmas trädgård!

Sista konserten för i år……
Magnus Rosén – Bas (fd Hammerfall) 
Mikael Erlandsson – Sång, keyboard (fd Secret Service)
Glen Sandberg – gitarr
Mats Johansson – trummor

Kom och få en härlig nostalgitripp av att höra några av dina favoritklassiker spelas av dessa professionella och världsvana artister! Härlig blandning av all möjlig musik. Detta blir 4: e gången som dom gästar och spelar för oss.🤩 Kom och dansa eller bara sitt och njut av musiken, kvällen och stämningen!
Ta med din PICKNICKKORG med helt VALFRI mat och dryck, inget säljs på plats. 
Trädgården öppnar 18 och stänger 22. Biljettpris 250kr per biljett. Allt går oavkortat till våra duktiga artister denna sommar!
Swisha till 0762-467 368, mottagare Emma Ungesson. Skriv ”Magnus” som meddelande. Därefter får du en bekräftelse på köpet, via mess, och du skrivs upp på gästlistan. I messet får du även adress och lite annan info. Det går även bra att köpa biljett på plats med kontanter om man föredrar det. Har du frågor så ring/messa 0762-467 368, vardagar 17-20.

Du som vill ha en annorlunda, minnesvärd och härlig musikupplevelse, VÄLKOMMEN! 
Let the music play!🎶❤️

Med vänlig hälsningar Emma.

Magnus
www.magnusrosen.com
www.culturemeetsindustry.com

#magnusrosen #bassplayer #mannebass  #emmasträdgård #m.r.b #manneinstrument #manneguitars #ebs #drstrings#rollsroyce #bentley #you #me #love #peace #understanding #thesea #sun #geoffreynicholls #heavymetal #hardrock#music #glensandgren #mikaelerlandsson #matsjohansson

Lämna en kommentar