Livets ljus

Ljuset är det som blir som starkast i mörkret.

Skenet ger lust och harmoni där skuggornas kontraster är som störst.

Där den hungriga och smittsamma negativiteten drar fram där blir den positiva spiralens konturer som tydligast.

Genom poesins tankar kan dom få orden täcka ett större och mer omfattande spektra, men endast för den med öppna sinnen, för dom andra blir sammanhanget innehållslöst. 

Det är här man kan säga att en blind människa kanske kan se mer än en människa som ser men som har ett blint inre seende.

Detta handlar inte om hudfärger, kulturer eller kön utan endast dom inre nyanserna som lyser igenom där orden stämmer överens med handlingen  som skapar ett ljus i kärlekens sanningar.

Så till sist kanske livet faktiskt är en magi där gåtan aldrig blivit löst trots vetenskapens alla upptäckter.

Allt liv börjar med en cell, som skapar en gemenskap med en annan cell o.s.v när en miljard celler enats om det gemensamma uppdraget som genom ett mirakel kanske en stortå eller ett öga blivit till. 

Lägg sedan till alla andra miljarders miljarder celler som samarbetar åt samma mål, ja då är en människa eller ett djur, insekt o.s.v klar för att göra entré till denna värld.

Vem eller vad har programmerat alla dessa celler och denna gemenskap?

Detta mirakel kanske känns som en självklarhet för dom som inte söker svaren, dom som inte orkar förstå eller inte har ett ifrågasättande sinne!

Tänder ljuset i världen görs endast av dom som inte skyr mörkrets vilseledande sinnessjukdom.

Ljuset som strävar efter det magiska miraklet som sker i gemenskap som även äger rum ända ner till cellnivå. Detta skapar liv, kärlek och utveckling för en sund  och frisk värld 🌎.

Till skillnad från krackelering som äger rum av motsättningar hat och utanförskap där dom döda tingen är belöningen för dom som verkställer denna nedåtgående mörka spiral.

Kanska dax att öppna dom vackra ögonen för att kunna göra rätt val för livet och kärlekens existens ❤️🙏

Love peace understanding 

Amen 🙏 

Magnus

www.magnusrosen.com

www.magnusrosenband.com

www.culturemeetsindustry.com

#magnusrosen #bassplayer #mannebass#ljuset #magin #miraklet @bygdegardarnasriksforbond @kulturrader #basenimitthjärta #avelibooks #mrb #manneinstrument #manneguitars #ebs #drstrings #you #me #love #peace #understanding #thesea #sun #heavymetal #hardrock #music #earth #kulturbygdsturné #helasverige #kulturpålandsbygden #levandelandsbygd #kulturrådet #turné #röst #demokrati  #humanism

Lämna en kommentar