Ljusmanifestation på Sergels Torg

En underbar och vacker Ljusmanifestation i går på Sergels torg med mycket känslor för narkotikans offer.


Min fråga till alla politiker från vänster till höger är:Varför bakbinder ni vår tullverksamhet i Sverige med mer eller mindre öppna gränser som gör att vapen och narkotika kan strömma fritt in till vårt land?


Varför????


Narkotikan knackar i dag på våra barns skolor ända ner till mellanstadiet. Narkotika är ett drivmedel till kriminaliteten.Hur kan man låta denna debatten lysa med sin frånvaro. Var är krafttagen för våra unga, var är krafttagen för ett tryggt samhälle. 


Vi behöver empati och kärlek samt hårt arbete med förebyggande åtgärder för oss som bor i detta land.Jag alltid trott att dom folkvalda politikerna som vi betalar med våra skattepengar var folkets språkrör, alltså en representant för dom som rösta på dom, där med skapar goda och trygga förutsättningar för folket och samhället!


Den som inte vet vad demokrati betyder så betyder det Makten åt folket. En fråga som automatiskt föds är om detta ord har missbrukats i vårt land?


Ett stort tack för att jag fick medverka på denna ljusmanifestation som Ambassadör för RNS.se Riksförbundet ett narkotikafritt samhälle.


När det gäller föreläsningar ang detta ämne bokas det via rns.se


För Live musik uppträdanden bokning bokar du oss via Micke magnusrosenkontakt.micke@gmail.comi Sverige och NorgeJeanette Johansson Von Cedric bokar i södra Sverigemagnusrosenkontakt.jeanette@gmail.com


Magnus.

Ny facebook site:https://www.facebook.com/MagnusRosenBand

www.culturemeetsindustry.com

www.magnusrosen.com

#magnusrosen #bassplayer #mannebass #manneinstrument #manneguitars #ebs #drstrings #rollsroyce #bentley #you #me#love #peace #understanding #thesea #sun #nature  #theworldchanges#hammerfall

Lämna en kommentar