Man kan ju försöka be till högre makter!

Man kan ju försöka be till högre makter då det inte känns som någon lyssnar ang omtanke och respekt mot våra äldre. Dom skall ha sin guldkant på äldre dagar i vårt land Sverige! Ett sådant land vill jag i alla fall flagga för. Minst av allt en pension som inte skapar fattig pensionärer.

I dag skall vi göra en nät TV inspelning ang fattigpensionärer i Sverige. Fattigpensionärer tror jag ingen önskar i vårt land Sverige! Vill vi se våra föräldrar, morföräldrar eller oss själv som fattig pensionär där pengarna inte räcker för ett drägligt liv. Det är ju faktiskt vi folket som betalar för kalaset, där med också vår rättighet att få en dräglig pension.

Ett tryggt samhälle är ett friskt samhälle, något som vi medborgare borde kunna ställa som krav utan att skämmas för. Vi pratar nu om vårt eget land, folket är Sverige och här borde vi kunna ställa trygghetskrav. Folket är arbetsgivare till politikerna som är folkets språkrör. Ett perspektiv som ibland känns som bortglömt.


Vi som blir intervjuade är Göran Dandelo Dan Glimmerås Magnus Rosén.

Om du också vill engagera dig välkommen att bli medlem på Facebook sidan Pensionärer i gula västar: https://www.facebook.com/groups/558588297979255 

Var noga med att trycka på knappen för att bli stöd medlem.

Magnus. 

 www.magnusrosen.nu

Lämna en kommentar