Notre Dame!

Northe Dame som är kultur och en historisk plats från 1100 talet.Mycket skrämmande och ledsamt med denna brand i Paris.Såg på nätet att även en annan kyrkbrand ägde rum samtidigt i går den 15 april.
Kyrkor är ju förutom vackra byggnader också en symbol för en gudstro.Vi får hoppas på att världens befolkning tillåter oss att vara olika och att vi alla har rätten att tro på vilken gud vi vill eller att vara ateister. Detta borde vara allas rätt på vår jord. En god början för en ljus framtid.
Tyvärr så brinner det ju lite överallt nuförtiden i smått och stort.Från parkerade bilar, kyrkor, skolor, skogsbränder, flygplan som flyger in i skyskrapor o.s.vVi får verkligen hoppas att detta i Paris är en olyckshändelse och inte en ny terrorattack, då detta har vi redan sett för mycket av.Att hata är helt fel i alla lägen!!! 
Det behövs kunskap VARFÖR världen har blivit till vad den är i dag. Dolda politiska agendor, hemligstämplade dokument borde vara öppna för folket så vi har en möjlighet att förstå varför saker och ting är som dom är i vår vackra värld. Finns det inget att dölja, så behövs ju inga dolda dokument.Ingen människa har mer eller mindre rätt till vår värld, rik som fattig. Något som vissa har missuppfattat.
Vem leder samhället i rätt eller fel riktning är ju en viktigt fråga att ställa sig? Kompetent eller inte är upp till vara och en att avgöra.
Men en bra ledare skapar inte hat!!!!!!
Mycket ledsamt att en sådan historisk plats står i lågor måste jag säga.
Magnus.

90 punkt jpeg

Lämna en kommentar