Poesi på bas. En Nyckel att öppna sinnet med.

Poesi på Bas med vinden och naturen / avslappning och meditation är en nyckel att öppna sinnet med.

” Imagine a Place ” är titeln på stycket som jag spelade in år 2000 med en fantastisk Saxofonist / Flöjtist med namn Biggi Vinkeloe. Anders Johansson var även med på några spår på detta album

En länk till albumet Imagine a place. https://www.youtube.com/watch?v=poYg9…

Läste några kloka ord i en översättning av en Brasiliansk poet som fick mig att tänka till och som jag gärna delar med mig av till er andra: En dikt av Mario de Andrade (brasiliansk poet, författare och essayist, San Paolo 1893-1945)

Den dyrbara tiden för mogna människor Jag räknade mina år och fann att jag har mindre tid kvar än som jag upplevt hittills. Jag känner mig som den där ungen som fick ett paket godis: de första njuter han av att äta, men när han insåg att det fanns få kvar så började han smaka intensivt. Jag har inte längre tid för oändliga möten där stadgar, regler, förfaranden och interna konflikter diskuteras, som jag vet inte kommer att förändra något. Jag har inte längre tid att stödja absurda människor som trots sin kronologiska ålder inte har vuxit. Min tid är för kort: Jag vill ha kärnan, min själ rusar. Jag har inte så mycket mer godis i mitt paket! Jag vill leva med människor, vänliga människor som vet hur man skrattar åt sina misstag och som inte är uppfyllda av sitt ego och som tar ansvar för sig själva. På detta sätt består människans värdighet och vi går mot sanning och ärlighet. Det är viktigt att det gör livet meningsfullt. Jag vill omge mig med människor som vet hur man berör hjärtan, människor som lärt sig av livets strapatser, och hur man läker själen. Ja, jag har bråttom, jag har bråttom att leva med kraften som bara mognad kan ge! Jag tänker inte missa någon av de kvarvarande karamellerna. Jag är säker på att de kommer att smaka gott, mycket bättre än de vi ätit tidigare. Mitt mål är att nå slutet, nöjd och tillfreds med mina nära och kära och med mitt samvete! Vi har två liv och den andra börjar när du inser att du bara har ett!!!!❤️

P.s!!! Im looking for a serious Agent or Manager! I do:

* One man concerts

* Meditation performance

* Concert with Magnus Rosén Band

* Concerts with Symphony Orchestra

* Workshops / Clinics

* Lectures

* I have 10 soloalbums

* And a new album that’s soon are ready for release

Im also free for the moment to join a touring band Pop, Rock, Metal, new Music, old Music etc.

Magnus. www.magnusrosen.com

www.magnusrosenwebbshop.com

Känn dig fri att dela.

Lämna en kommentar