Skall sanningen vara straffbar?

Är sanningen strafbar i vårt land?
Jag har en gammal vän vid namn Latifa löfvenberg som berättade att gamlingar dör på det sjukhemmet hon jobbade, märk väl ” Jobbade ”Hon fick sparken för att hon gick ut och berättade sanningen att folk dör p.g.a att äldrevården inte ger dom äldre tillräcklig vård. Hur många har nu inte dött den senaste tiden p.g.a brister, dålig planering för både sjukvårdare och patienter.Vissa människor i vårt land har höga löner p.g.a av det stora ansvaret, men när det väl kommer till kritan skickas deras ansvar ut genom fönstret till fotfolket på gatan.
Intervjuer har gjorts av DN, Expressen, BBC mm, så man får hoppas att vår media ger ut sanningen till oss läsare.
Jag vet att dom flesta av oss Svenskar bara är tysta, även fast våra äldre dör, kanske någons mamma eller pappa eller rent av dina föräldrar dör p.g.a brist hos äldrevården.Kan vi skattebetalare låna ut miljardbelopp till vissa stora Svenska Banker som slarvat bort människors pengar p.g.a okunniga placeringar, sedan aldrig betalat tillbaka pengarna till oss skattebetalare, vilket är väldig låg moral. Men att rädda våra äldre från vård och trygghet, nej det gör man inte i vårt land då det bara handlar om ” MÄNNISKOR ” som byggt upp vår välfärdsland.
Men rektionen hos oss Svenska lyser med sin frånvaro?Vad är det för fel?
Borde det inte vara förbjudet att ge någon sparken p.g.a sanningen?Vad är det för regler i vårt land som vi accepterar???Är inte detta genant och väldigt ledsamt?
Listan är tyvärr mycket lång ang vår nedmontering av vårt f.d trygga land!Är det snart inte dax att vakna upp gott folk innan det är helt försent.Gnugga sömnen ur ögonen och se att det inte är som det var förr, verkligheten har ändrats radikalt.
Om vi byter belysningen av vår sjukvård mot ämnet knark, så är knarket nere i mellanstadiet i vissa skolor i vårt land.Någon son eller dotter som inte ens blivit tonåring hamnar i knarkhandlarnas klor.Vad gör man åt detta? Man tar inte ens upp detta i debatter?Men vi är bara tysta, för någon kan ju ha en åsikt att man själv har en åsikt och det vill man absolut råka ut för.Vi bara viker undan även om det till och med gäller våra barn och äldre???Var är vår stolthet???
I dag fick texten platas i dagens tidning vilket kändes bra.
Jag själv engagerar mig i Pensionärsalliansen för att göra skillnad.Vi är inte pensionärer i partiet med dom är självklart välkomna och det handlar inte bara om pensionärer men vi alla skall dit en dag. Därför har vi visioner på att färden genom livet skall kännas trygg och rättvis samt alltid med sanningen som redskap med full insyn för folket.
Vill du också engagera dig välkommen att stödja vårt parti eller bli medlemSe länk: https://banksignering.se/sign/doc/pensionarsalliansenVåran web site är www.pensionarsalliansen.se
Foto Gabriel Henningson
Magnus.www.magnusrosen.com

thumbnail_IMG_9134 punkt jpg

Lämna en kommentar