Vackra oskyldiga djur!

Dessa små fina sköldpaddorna har flutit upp döda, små som stora på Sri Lanka p.g.a ett fartyg med kemisk last som förliste utanför Sri Lanka för ett tag sedan. Det finns många frågetecken ang detta fartyg då flertal länder förbjöd skeppet att lägga till i deras hamnar. Människan som inte skyr några medel och låter mammon som ett trollkast förhäxar oss med lockelsen av pengar och makt. Men vi behöver istället kärlek omtänksamhet för vårt vackra 🌏 klot.

En tanke ang makt!!!

Tänk om krigsindustrin slutade sträva efter sin sinnessjuka makt och dessa otroligt stora resurser som istället kunde användes till att få bort fattigdomen i en ren vacker värld 🌍 istället för en krigsindustri som just har en utvecklingsformoch agenda som är tvärt om, för att döda den lilla människan med hänsynslös makt. Kom ihåg att den lilla människan aldrig kan starta krig, men det är den lilla människan som går ut i krig och den lilla människan som betalar för krig med sina skatter.

Låt människa stå i första rummet med en ekonomi som underordnar oss människor och inte tvärt om. En ekonomi som underordnar sig djur och natur. En ekonomi som hjälper människan, inte stjälper människan. Makt är pengar 💰! Vi behöver även arbeta mot den digitala ekonomin och ta tillbaka ett samhälle med kontanter, annars fastnar vi i bojorna hos den privata bankvärlden ( dom privata företagen )

Bli inte förblindad av så enkla saker som att slippa ha pengar i fickan. Rån äger rum med eller utan kontanter. Det viktigaste är att makten inte är centrerar utan är utsprid bland oss vanliga människor. Borde vi i detta demokratiska samhälle inte få rösta om en sådan här stor fråga??? Enligt makten så är svaret nej, men hur är det med oss vanliga människor som just är samhället, skall inte vi bestämma vad som är bäst för oss, det är ju vi som bor här.

Historien om Kejsarens nya kläder är bra att komma ihåg!

Bra att tänka efter och att ifrågasätta om vi skall få en bättre värld 🌎 med Kärlek Respekt Omtänksamhet! Bilden är från Sri Lanka 🇱🇰 när jag var där och lirade med bl.a Chitral Somapala! Magnus.

Ny facebook site: https://www.facebook.com/MagnusRosenBand

www.culturemeetsindustry.com 

www.magnusrosen.com 

#magnusrosen #bassplayer #mannebass #manneinstrument#manneguitars #ebs #drstrings #rollsroyce #bentley #you #me #love #peace #understanding #thesea #sun #nature#föreläsningar #srilanka

Lämna en kommentar