Vad har äldreboende gemensamt med Rockare och syrgas?

Vad har äldreboende gemensamt med Rockare och syrgas? Har läst och hört på nyheterna att man INTE ger äldre syrgas i vissa delar av landet då rätt utbildning krävs. Detta är anledningen och förklaringen. 
 Vill då bara säga att när vi har haft rockkonserter i bl.a Bolivia / La Paz på 4200 meter över havet hade vi syrgas som vi hanterade själva utan en Dr examen. Detta hjälpte oss att rock hårt och ge publiken vad dom kom dit för utan att vi svimmade. 

 Om vi rockare kan hantera syrgas så borde väl utbildad sjukvårdspersonal kunna hjälpa äldre i andnöd istället för få en plågsam död, detta behöver man nog inte vara högutbildad för att förstå. 

 Finns inget som rättfärdigar onödigt lidande och död i ett ( i ) land!!!

Ca 4000 människor ha nu dött i Sverige, är inte detta svar nog om vi jämför med våra grannländer?

  Flaggan i topp åt sjukvården som kämpar med sina liv som insats. Men frågan är: Var är vårdpersonalens löneförhöjningar??? Detta som sker är inte ordinarie sjukvård, utan en världs epidemi.  Vill också höja flaggan till dom sjukvårdare som vågar gå ut och berätta hur pressen är att inte berätta om smittan finns på sjukhus, äldraboende, hemtjänst mm fast just detta kan rädda liv!?

Att vara tyst måste ge fruktansvärda samvetskval som många får leva med genom livet där folk dött i onödan p.g.a smittan.  Dom styrande har ju skrytigt med hur stor budget man gett till Sverige i hjälpinsatser, tror det var mer än 500 miljarder kronor.

Bra att hjälpa företag med ekonomin men hur skyddar pengarna våra liv eller dom som utsätts för sina liv i vården? Man kan nog tycka att dom styrandes kompetens ang empati borde ifrågasättas!!!??? Dom bör väl vara folkets språkrör och skydda befolkningen till varje pris, då det är vi folket som är deras arbetsgivarna,!

” Bra att inte förglömma ” 

Vem vill känna i ett samhälle att vi människor inte är värda något utan endast mammons värde värderas!  

Inga människor ingen ekonomi!!!!  

Jag är engagerad i pensionärsalliansen. Vill du också engagera dig välkommen att stödja vårt parti eller bli medlem Se länk: https://banksignering.se/sign/doc/pensionarsalliansenwww.pensionarsalliansen.se  

Photo by Txen Yang of T&M  

Med vänlig hälsning från världen upp och ner. 

Magnus Rosén  

Min nya blogg www.magnusrosen.blogbiz.se Med reflektioner och funderingar om livet.  

Finns alltid möjlighet att engagera mig om så önskas!  

” Föreläsningar, Live uppträdanden, Större EVENT ”  

Föreläsningar ( Drömmar Visioner och Framtidstro ) Ger stimulans och främjar kreativiteten. Inkl Film, Powerpoint med bilder live-spel i en berättelse från tonårsdrömmar till verklighet med Jorden runt turnéer och guldskivor. Passar bra för skolor, föreningar men även event och företag. Ca 15 års erfarenhet av föreläsningar samt goda referenser finnes. Plus 43 års erfarenhet av live musik. 

 * Live musik för festliga arrangemang. Rock, Pop / Klassisk Folk Art-Music / samt Meditations musik. Finns intresse kontakta mig på denna sidan eller gå via www.gyllenepromotion.se  

* Culture meets Industry: Innovationer av en färgsprakande kulturell mångfald för större event.  

www.magnusrosenwebbshop.com

www.magnusrosen.blogbiz.se

www.covershow.se

www.hyrenbentley.se

My Instagram: https://www.instagram.com/magnusrosenofficial/?hl=sv  My Spotify: https://open.spotify.com/artist/1JWqETxOohXDqVj3gpr6vH My Itunes: https://itunes.apple.com/se/artist/magnus-rosén/450652963  My Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdNmlZOci9A9cn1VPjlHo3w 
#magnusrosen #bassplayer #me #you #love #peace #understanding #reflection #spirit #value #relax #theworld #guitar #bass #music #magnusrosen #theworldandtimes #magnusrosenband #pastfuture #föreläsningar #livegigs #sverige 

20449267_10154535637076599_7998937378536678797_o punkt jpg

Lämna en kommentar