Välkommen!!!

Nu på lördag, 28 augusti, då är det tyvärr det sista framträdandet för i år, här i Gunnilse! Fy 17 vad tråkigt! Det har varit fantastiskt roligt! Detta är stället för oss som älskar livemusik och intimare konserter! Kom och tanka din själ med härlig livemusik en sista gång här i MusikTrädgården

😳

Packa er go’a picknickkorg med valfritt innehåll och kom och digga till Magnus Rosén på bas, Mikael Erlandsson (fd Secret Service) sång och keyboard, Denis Siret Yurtserver på gitarr, och Helge Hanssen på trummor. Dom spelar många härliga rockklassiker! Du känner garanterat igen många av dom! Blir det kallt så dansar vi oss varma och dricker Irish Coffie! Fast har vi tur så håller detta kanonväder i sig!

😁

Denna gång tänker jag inte springa runt som en yr höna och filma, ger ändå inte rättvisa åt verkligheten! 

👍

Nu ska jag bara njuta och digga/dansa med er! Trädgården öppnar upp kl 18 och showen börjar kl 19. Inget säljs på plats. 200kr per biljett. Messa till 0762-467368 skriv hur många biljetter du vill ha. Därefter får du ett swishnummer. Efter köpet får du en bekräftelse på ditt köp och all info du behöver inför kvällen i ett mess, som skickas till dig.ALLA pengar går oavkortat till artisterna!

😍
😀
✌
🙌

Välkomna!

❤️
❤️
❤️
❤️

Let the music play!

💕
😘

Dela gärna!

❤️
❤️
❤️

Lämna en kommentar