Vår planet!

En reflektion ang vår vackra planet:
Allt levande har nog någon typ av väsen eller själ i sig eller i alla fall en typ önskan och växa och överleva i sina olika former.
Havets:Havet som bjuder oss på föda av olika slag genom fiske. Vi badar och njuter, dyker och simmar.Våra roliga aktiviteter på vågornas yta med segling, racerbåtar jetski o.s.vVi har möjligheter att skeppa stora godslaster eller människor till jordens alla hörn.Havets sträcker sig över världen och bjuder oss människor på en enorm mångfald.Vi människor behöver verkligen haven för att existera på moder jord.Men haven behöver inte människa för att existera.
Skogen:Dom vackra trolska skogarna, regnskogarna, eller barrskogarna som sträcker ut sig på norra halvklotet.Dom bjuder oss människor på enorma variationer. Dom ger oss möjligheten till trävaror från möbler till hus, plus massor av sagolika miljöer.Dom bjuder oss framförallt på vårt livsviktiga syret som vi andas in.Dessa underbara skogarna av växter och djur.Människan behöver verkligen skogen för att existera.Men skogen behöver inte människan för att överleva.
Marken som finns överallt där du kan sätta din fot, där vi kan odla vår mat eller bygga våra hus, där vi tillbringar nästan all vår livstid.Hela vår civilisation behöver verkligen marken för sin existens.Men marken behöver inte människan för att blomstra med all sin prakt och skönhet!
Sötvattnet som rinner i våra älvar och bäckar. Sötvattnet som forsar nerför fantastiska vattenfall som ger livet till skogarna och marken. Sötvattnets mirakel somSkänker liv till allt levande på denna märkliga planet.Bara detta att våra kroppar är ca 80 % vatten.Det fina vattnet som ger oss möjlighet att bli rena, som helar, som vi dricker när vi törstar eller vattnar våra trädgårdar. Denna magiska källa som skänker möjligheten till liv!Människan behöver verkligen denna vattenkälla för att leva.Men Sötvattnet behöver inte människan för att ge livets möjligheter.
Djuren i dess mångfald små som stora. Graciösa, starka, stora och små underliga fantastiska djur. Alla med sin uppgift på denna fantastiska plats ute i stora universum.Detta stora mirakulösa systemet där liv finns i alla dess färger och former.Djuren behöver inte människan för att existera.Men människan behöver djuren för att existera.Vi älskar att titta, gosa, beundra dess mångfald.Djurens underverk som flätas in i vårt eko-system som har sina olika viktiga uppgifter som får alla länkar sammankopplade, från insekter till dom stora blåvalarna. Alla behövs!
Den vackra och fina Ödmjukhet inför vår moder-jord och livet🙏!
Människan som fått hela detta miraklet serverat på livets guldfat hugger och bränner vi ner, äter upp, förgiftar och förpestar, utrotar och dödar!!!

Vår moder jord, vad gör vi med dig, du som har skänkt oss allt.Vi bara tar och tar av din givmildhet och ger inget tillbaka.Hur kan vi någonsin be dig omFörlåtelse ❤️❤️❤️
MagnusBild Gabriel Henningson
My new facebook:
https://m.facebook.com/magnus.rosen.5055?ref=bookmarkswww.magnusrosen.comwww.magnusrosenwebbshop.comwww.hyrenbentley.sewww.covershow.se
#magnusrosen #bassplayer #theworld#moderjord #you #me # love #peace#understamding #future #spirit

72458642_139711907420840_1078481522274598912_n punkt jpg

Lämna en kommentar