Min bok release

Nu är det bara lite mer än en dag kvar tills min bok-release på fredag den 10e mars!

Så spännande för mig att få möjlighet att ge ut min första bok 📕! ” Basen i mitt hjärta ”
Tack till Avelibooks bokförlaget och till alla andra som varit en dela av mitt äventyr i mitt jordeliv.
Utan er hade den inte blivit något äventyr att skriva om🙏🤠.

Art Harry Larsson.

Love Peace Understanding
Remember: Questions gives knowledge
Free Speech gives a Free world

www.magnusrosen.com
www.magnusrosenband.com
www.culturemeetsindustry.com

#magnusrosen #bassplayer #ljuset #magin #hajmosbygdegård svenskfolkmusik #bygdgårdarnasjuhärad #sjuhörad #miraklet @bygdegardarnasriksforbond @kulturrader #basenimitthjärta #avelibooks #mrb #manneinstrument #manneguitars #ebs #understanding #thesea #sun #heavymetal #hardrock #music #earth #kulturbygdsturné #helasverige #kulturpålandsbygden #levandelandsbygd #kulturrådet

Lämna en kommentar